Вхід Реєстрація
UA RU
0
Головна Інфо Амортизатори багажника та капоту

Амортизатори багажника та капоту

Газові амортизатори полегшують повсякденне життя кожного з нас. Вони використовуються скрізь, де потрібно зусилля, щоб підняти люки та кришки автомобілів, відкрити вікна або двері кухонних шаф, при підйомі сидіння офісного крісла та під час поїздки на автобусі.

Вони корисні там, де сила, потрібна від людини, була мінімальною, а рух був максимально плавним і контрольованим. Ми пропонуємо купити амортизатор для багажника або капота – корисний аксесуар, який давно використовується в автомобільній промисловості.

На даний момент переважна більшість сучасних автомобілів обладнана як мінімум двома амортизаторами (по одному на капот і багажник).

Газовий амортизатор – як це працює?

Амортизатори в автомобіль для багажника та капота мають досить складну, але ефективну конструкцію, що включає:

  • циліндр;
  • шток;
  • уплотнення;
  • шайби;
  • напрямні;
  • поршень;
  • кільця;
  • олія та газ під тиском.

Кожен циліндр, який використовується в автомобільній промисловості, обладнаний демпфером кінця штока поршня. Існує два типи демпфування: динамічне та гідравлічне.

У випадку динамічного демпфування привід плавно сповільнюється, що призводить до дуже плавного зупинення дверей багажного відділення або капота. Циліндр з гідравлічним демпфуванням гальмує більш різко, але так само ефективно.

Однією з основних різниць між динамічними та гідравлічними демпфіруючими циліндрами є спосіб їх кріплення. Циліндри з динамічним демпфуванням можна монтувати в будь-якому положенні, а циліндри з гідравлічним демпфуванням для забезпечення їх правильної роботи слід монтувати штоком вниз, а циліндром вгору.

Де замовити амортизатор для багажника та капота?

Якщо вас цікавлять амортизатори, ціни на які доступні, а якість не викликає сумнівів, в каталозі нашого інтернет-магазину завжди знайдуться автозапчастини з цієї категорії практично для кожної моделі автомобіля.

Все, що вам потрібно зробити, це вибрати марку автомобіля з вищезазначеного списку, потім модель та рік випуску, а врешті-решт ввести версію двигуна вашого автомобіля. Наша система знайде те, що ви шукаєте, за кілька секунд.

Ми пропонуємо амортизатори для авто оптом та в роздріб за асортиментом за хорошою ціною з гарантією на всю представлену продукцію. Забезпечуємо доставку по Києву, Харкову та іншим містам України. Доступні пристрої є абсолютно новими і постачаються перевіреними та заслужено довіреними виробниками.

З нашого боку ми надаємо професійну допомогу в підборі відповідного механізму, професійне обслуговування та оперативне виконання замовлення.