Вхід Реєстрація
UA RU
0
Головна ІнфоЧому варто відмовитися від заводських колодок та дисків

Чому варто відмовитися від заводських колодок та дисків

Елементи гальмівної системи (колодки та диски), встановлювані на заводському конвеєрі, завжди відповідають стандартам автовиробника і гарантують необхідний рівень безпеки при водінні. Тим не менше, багато автолюбителів (особливо це стосується власників потужних автомобілів і позашляховиків) віддають перевагу заміні дисків і колодок при першій можливості на високоефективні аналоги.

Для щоденної їзди та модернізації існуючих гальмівних дисків і колодок ми рекомендуємо вибрати та купити в нашому інтернет-магазині якісну продукцію від найвідоміших брендів. Ми впевнені, що ваш автомобіль заслуговує на краще з того, що пропонується на ринку.

Передні та задні гальмівні диски

Особливо це актуально для спортивних моделей і модифікацій автомобілів, а також для важких позашляховиків. Оригінальна гальмівна система забезпечить автовласнику такі переваги, як:

  • безпечне водіння в будь-яких умовах;
  • точне і плавне гальмування;
  • ідеальна сумісність з використовуваною системою ABS;
  • довговічність;
  • мінімальний рівень шуму в роботі.

Ідеальне співвідношення ціни і якості при максимальній ефективності - це те, що відрізняє фірмові гальмівні диски і колодки відомих брендів від конкурентів.

Гальмівна система підвищеної функціональності

Диски та гальмівні колодки преміального сегменту володіють максимальною продуктивністю в будь-яких умовах. Вони підходять для будь-якого стилю водіння та підбираються відповідно до типу автомобіля. Це ідеальне рішення для кращої заміни заводської системи гальмування.

Високоефективні гальмівні диски виготовляються з найсучасніших матеріалів і можуть мати різні варіанти конструкції з прорізами, отворами та насічками для кращої вентиляції, видалення пилу і бруду, підвищення продуктивності гальмування.

Гальмівні диски

Оригінальні гальмівні колодки гарантують краще зупиняюче діяння і забезпечують безпилове гальмування. Вони не вимагають жодних вдосконалень і готові до простого та швидкого монтажу. Ніяких модифікацій вашого автомобіля не потрібно, тому ви можете впевнено замінювати заводські аналоги на оригінальні диски та колодки.

Роторні гальмівні диски з отворами, прорізами та цинкуванням - найпопулярніші елементи системи гальмування для підвищення безпеки водіння, які пропонують найвідоміші компанії з світовим ім'ям.

Закруглені прорізи з фаскою видаляють гальмівні гази, пил та сміття, забезпечуючи плавне і безпечне гальмування, а нахиленьні просвердлені отвори знижують температуру гальмівного диска, коли вам це потрібно найбільше.