Вхід Реєстрація
UA RU
0
Головна ІнфоПоршні двигуна – короткий лікнеп

Поршні двигуна – короткий лікнеп

Поршнева група в цілому і окремий поршень кожного автомобіля є найважливішим елементом двигунової установки будь-якого транспортного засобу. За допомогою поршнів автомобіля, встановлених у блоку циліндрів, здійснюється робочий режим функціонування двигуна.

Стандартний чотиритактовий робочий цикл включає такі етапи:

  1. всмоктування пального (поршень рухається вниз);
  2. стиснення робочої суміші (поршень піднімається вгору);
  3. робочий хід (спалах суміші і рух поршня вниз);
  4. випуск (поршень рухається вгору і викидає відпрацьовані гази).

При проблемах із силовою установкою одним із перших моментів, на які звертають увагу фахівці, є стан поршневої групи (наявність нагару та течій, втрата компресії і так далі).

Повна заміна чи ремонт?

Важливо розуміти, що поршень двигуна має складну конструкцію, до якої, крім основного елемента, входять також кільця, гільзи, шатуни та інше. Чи потрібно вам купити новий поршень в зборі чи досить буде обійтися заміною окремого його елемента, має вирішити фахівець сервісного центру, що обслуговує ваш автомобіль.

У нашому автомагазині ви завжди зможете вибрати й купити комплект поршнів для будь-якого типу транспортного засобу для виконання поточного обслуговування або капітального ремонту автомобіля. Ми гарантуємо широкий вибір подібних комплектуючих та доступні ціни для власників вітчизняних та зарубіжних авто.

Ціна питання

Багатьох автолюбителів цікавить вартість поршнів в зборі чи їх окремих елементів. Слід розуміти, що кінцева ціна складається з кількох складових. Вона може визначатися типом і різновидом транспортного засобу, моделлю та модифікацією авто, роком випуску.

Поршні на поширені автомобілі завжди дешевше аналогів для елітних іномарок чи спортивних авто. Чим старша модель, тим дорожче коштують на неї комплектуючі. Часто оригінальних поршнів вже не знайти через те, що виробник вже не підтримує ту чи іншу різновидність автомобіля. У такому випадку ми допоможемо підібрати найближчі аналоги від сторонніх брендів.

Найкращі поршні випускаються під відомими брендами і коштують дорожче, однак не рідко зустрічаються ситуації, коли найбільш доступні аналоги можуть прослужити достатньо довго порівняно з більш фінансово витратним варіантом. Дуже важливо в цьому питанні правильно підібрати найбільш підходящу для вашого авто запчастину, в чому вам завжди допоможуть досвідчені експерти нашого магазину.

Наш інтернет-магазин постійно розширює асортимент доступної та якісної продукції в категорії "поршні та поршневі групи", що дозволяє задовольнити запити найвимогливіших покупців.