Вхід Реєстрація
UA RU
0
Головна ІнфоСвічки запалювання – на що звернути увагу під час вибору

Свічки запалювання – на що звернути увагу під час вибору

Відомий вітчизняний інтернет-магазин автозапчастин Svedex пропонує підібрати та купити свічки запалювання для будь-якої моделі вашого автомобіля. Постійно в наявності найширший асортимент продукції за доступними та прийнятними цінами, який задовольнить навіть найвибагливішого автовласника.

Щоб правильно вибрати свічки запалювання для вашого типу двигуна, слід враховувати кілька основних нюансів. Робоча здатність та ефективність свічок визначається властивостями виникаючої іскри та швидкістю поширення полум'я.

Іскра виникає між двома крайніми точками електродів, виготовлених з різних матеріалів. У якості матеріалів свічок можуть використовуватися сплав нікелю, платини або іридію. Останні два метали мають більш складну структуру і високі робочі діапазони температур.

Важливо пам'ятати, що чим менше розміри електрода в центрі, тим нижче напруга, необхідна для виникнення іскри. Такі вироби більш переваги при виборі, оскільки характеризуються збільшеним ресурсом роботи і меншим зносом компонентів.

Основні види свічок

Якісні автозапчастини наш інтернет-магазин пропонує завжди в найширшому асортименті за доступними цінами. Не стали винятком і свічки, які представлені в трьох основних варіантах виконання:

  1. Мідні. Корпус з міді, електроди з сплаву нікелю. Характеризуються великим діаметром електрода (до 2,5 мм), що призводить до достатньо швидкого зносу. Однак до цього часу востребовані для деяких версій і моделей старих авто, в яких встановлені системи запалювання зниженого напруги.

  2. Платинові. Основний електрод діаметром 0,7 мм виконаний з платини. Підвищений термін служби при мінімальному зносі обладнання. Стійкість до впливу високих температур і корозії допомагає зберігати зазор між електродами максимально довго.

  3. Іридієві. Електрод з цього металу має діаметр всього 0,4 мм, температура плавлення ще вища, ніж у платини, відповідно термін служби збільшений (більше ніж в п'ять разів порівняно з мідними).

Свічки запалювання та інші автозапчастини на вибір, які пропонує вашій увазі магазин автозапчастин, – це розумне вкладення в ваш автомобіль, яке продовжить його моторесурс і знизить ремонтні витрати.